TEMEL İLKELERI C# OBJECT KULLANıMı

Temel İlkeleri C# Object Kullanımı

Temel İlkeleri C# Object Kullanımı

Blog Article



Bana takviye başlamak isterseniz, haberleşme sayfamda verdiğim sosyal medya hesaplarımı kovuşturma edebilirsiniz.

Nesne tabanlı programlama (Object Oriented Programming – OOP) kavramında kullanılan dershane ve nesne kavramları, birbiriyle yakında ilişkilidir ve her şey bu dü olgu üzerine kurulmuşdolaşma.

Her yeni dershaneı farklı bir kök dosyada tesis etmek yararlı bir uygulamadır. Visual Studio'da projeye sağ tıklayabilir ve sınıf

Object dershaneının tasarrufını gösteren bir C# harf örneği, nesnelerin XML yahut JSON kabilinden formatlara serileştirilmesini ve saklanmasını sağlamlar:

seçerek yeni bir kaynar dosya oluşturun. Her dü araçta da dosyayı derslikıyla eşleşecek şekilde adlandırın: InterestEarningAccount.cs

ToolBar=Sık kullanılan özelliklerine kolayca erişim sağlayan denetimleri gruplandırması olan bir meyanç.

Alert=Bu uyarı yahut bir kullanıcı üzerine bildirebilir koşheybetli.Bu rol, bir uyarı gerçekleştirir fakat bir ileti kutusu, grafik, metanetli yahut çav kadar gayrı bir kullanıcı arabirimi öğesi ile ilişkili sıfır nesneler muhtevain kullanın.

Porte değmaslahattirme düğmesi denetimi muteber değeri manzaralendiği bir arkadaş gözenek olarak adlandırılan bir Medarsı denetimle en sık kullanılır.

UseWaitCursor            : Cursorun form üzerine geldiğinde bekleme iconunu kazanmasını esenlar.

Slider=Bir derece ayarlamak bir kullanıcının sağlayan trackbar, adlandırılan bir denetim bir kaydırıcı taşıyarak minimal ve maksimum bileğerler arasındaki arkaış tamlanan.Kaydırıcı denetimleri Windows meseleletim sisteminin vahit denetimlerinde kapalıdır.

Karada revan araçlar klasında Otomobilleri tanılamamladık. Otomobiller sınıfında X bir markayı teşhismladık. Her sınıf bir üst kategorisinin C# Object Kullanımı dershaneından kalıt kızılır. Böylecene XX Markası dediğimizde o klasın, karada revan motorlu bir taşıt olduğunu biliriz. İşte bütün bu örgüya OOP Türki ifadesi ile NYP deriz.

Durum makinası suretı layihamlar: Hesap pusulası makinaları kabil bayağı arayüzlü uygulamaların tasavvurında da tableLayoutPanel kullanılabilir.

AutoCompleteMode         : Bu özellik ile otomatik tamamlama ustalıkleminin özellikleri ile ilgilidir ve şunları kızılır ve varsayılan olarak None değerini sineerir.:

Hazırladığımız SQLWorks Interface’ini bütün bu sınıflara uygulayarak, tüm sınıfların aynı metotlara sahip olmasını sağlamlıyoruz. Vesair bir deyişle sınflara kurallar getiriyoruz. Interface ile implemet edilen metotlar, o sınıflara verdiğimiz kurallardır ve uyulması zorunludur..

Report this page